Vegaaniruokakurssi

Ajankohta: 17.-18.11.2017

Laitetaan runsaasti herkullisia, helppoja, edullisia, täyttäviä, ravitsevia ja täysin kasviperäisiä gluteenittomia ruokia, kuten kasvispihvejä, keittoa, uuniruokaa, pastaa, salaatteja ja muita tuoreruokia, leivonnaisia ja karkkeja. Ruokien raaka-aineita löytyy helposti marketeista. Käsittelemme myös ravitsemusasioita.

Vegaaninen ruoka sopii monenlaisille ruokarajoitteisille: munattomille, maidottomille sekä niille, jotka eivät syö lihaa tai muita eläintuotteita. Aikaisempia tietoja tai taitoja et tarvitse. Tuo mukanasi oma tehosekoitin tai monitoimikone, jos satut sellaisen omistamaan. Ostamaan ei tarvitse lähteä!

Laajuus: 12 oph

Aikataulu: pe 18.00-21.00, la 9.00-15.00

Hinta: Kurssimaksu 55 € (sis. opetus). Raaka-ainemaksu 13 € peritään kurssin alussa. Majoitus 30 €/yö/hlö 2hh-huoneessa.

Kouluttaja: raakaravintovalmentaja-kirjailija Mea Salo.

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 5.11.2017. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua.

Kurssin toteutuminen edellyttää 10 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

Ilmoittaudu tästä kurssille

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT