Myofaskia - Toimivat jalat

Ajankohta: järjestetään kun alustavia ilmoittautuneita 10

Kurssin painopisteet: Jalkaterä, alaraaja ja kävely
Kävelyn edellytykset ja kuinka sitä voi edistää myofaskian vapautuksen avulla.

Jalat ovat monimutkaiset rakennelmat, joiden päällä meidän tulisi pärjätä ja kulkea koko elämämme. Suurimmalla osalla ihmisistä on kuitenkin jonkinlaisia ongelmia jalkojensa kanssa - ja jos ei suoraan jalkojen, niin sitten niiden vuoksi jossain ylempänä ketjussa ja miksei myös toisinkin päin. 

Tällä kurssilla on tarkoitus tarkastella käytännönläheisesti jalan mekaniikkaa kävelyssä. Sitä mitkä kaikki asiat vaikuttavat epäedullisten liikemallien ja sitä kautta ongelmien syntyyn. Ja miten näitä liikemalleja sekä sitä kautta toimintaa voidaan helpottaa ja kehittää myofaskiaan kohdistuvilla manuaalisilla menetelmillä, sekä yksinkertaisilla liikkuvuusharjoituksilla.

Koulutus on tarkoitettu hierojille, fysioterapeuteille ja jäsenkorjaajille, sekä muille kehon kanssa työskenteleville.

Laajuus: 17 h

Aikataulu: Kurssi alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 14.00

Hinta: 169 € sisältäen opetuksen ja materiaalit sekä pe iltapala, la-su lounaat ja kahvit, tai 199 € sisältäen opetuksen ja majoituksen täyshoidolla

Kouluttaja: fysioterapeutti (AMK) Matti Melanen, www.fysiomelanen.com

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään xx.xx.xxxx. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 10 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeenkin kannattaa kysyä onko kurssilla tilaa.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi

Ilmoittaudu kurssille TÄSTÄ

 

 

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT