Koristellaan pursottamalla, peruskurssi

Ajankohta: pe 24.11.2017 klo 17.30-20.45 ja la 25.11.2017 klo 11.00-16.15

Laajuus: 10 opetustuntia

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille ja kertaajille. Tällä kurssilla pääset harjoittelemaan pursotustekniikoita ja opettelemaan peruspursottamisen niksejä, joilla saat upean loppusilauksen kakkuihisi. Tarjolla on erilaisia pursotusvälineitä, joilla saat aikaiseksi hienot koristeet. Kurssilla opetetaan pursotettavien massojen valmistaminen, värjääminen ja pursotukseen tarkoitettujen välineiden käyttö. 

Jos innostut kukkien pursotuksesta kurssin jälkeen, niin voit osallistua jatkokurseille oppimaan uusien ja upeiden kukkien pursotusta.

PERUSKURSSILLA OPETELLAAN SEURAAVAT ASIAT:

1. Kakun reunojen kauniiksi pursotus
2. 2-väripursotus
3. Ruusut
4. Omenan kukkia
5. Päivänkakkara
6. Lehdet
7. Tehdään erilaisia pursotuksia. Upeilla erikoistylleillä (Russian Tip Nozzles), joilla voit pursottaa kauniita tulppaaneja, ruusuja ja muita kukkia esimerkiksi kuppikakkujen päälle.

Hinta: 45 € sisältäen opetuksen. Opettaja tuo tarvittavat raaka-aineet ja perii niistä maksun käytön mukaan, noin 10 €. Lisämaksusta majoitus 30 € 2-3 hengen huoneessa (sis. aamupala)

Opettajana: Leena Ipatti

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.11.2017. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua.

Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

 

Ilmoittaudu tästä kurssille

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT