Akupainantaa arkivaivoihin

Ajankohta: 19.-21.2.2021

Kurssilla tutustutaan lyhyesti kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiin ja opetellaan löytämään akupisteitä, joita sormin käsittelemällä voidaan helpottaa monia tavanomaisia vaivoja. Kurssi sopii hierojille, terapeuteille tai kelle tahansa, joka on kiinnostunut itsensä tai toisten hoitamisesta lääkkeettömästi. Varaudu mukavin vaattein, joiden läpi pisteet voi paikallistaa.

Laajuus: 15 h

Aikataulu: Kurssi alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 14.00

Kouluttaja: Raija-Liisa "Lippe" Äystö, diplomi-shiatsuterapeutti, diplomi-fytoterapeutti, koulutettu hieroja

Hinta: 179 € sisältäen opetuksen ja materiaalit sekä pe iltapala, la-su lounaat ja kahvit, tai 209 € sisältäen opetuksen ja majoituksen täyshoidolla

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot:  Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.2.2021. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 10 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa.

toimisto puh. 020 765 9230, keo(at)keo.fi
koulutussuunnittelija puh. 0400 536 916, kurssit(at)keo.fi

Ilmoittaudu tästä kurssille

 

 

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT